måndag 19 september 2016

Fotoutmaning Helgbilden 2016-09-18




Att kunna sitta ute på altanen och äta den 18 september utan att frysa det minsta är mysigt.
Att man får vänta på att pulled pork-köttet till burgaren tar några timmar att laga gör ingenting då.
Slow cooking kan vara nyttigt ibland, i vår stressade värld.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Slow cooking är nog bra övning i mindfulness :) och att sitta i solen och njuta i mitten av september - ja, det får gärna ta tid!
Maten ser god ut!

Mias Mix sa...

Ja vilken underbar höst vi har, helt fantastiskt! Och visst är det bra att ta det sakta och lugnt!

KajsaLisa sa...

Ser gott ut, man borde kanske ta sig tid med det.

anemonen sa...

Ja vi får passa på att njuta så länge sommaren är kvar för det kan gå fort att den försvinner.

Helen sa...

Vädret har verkligen varit fantastiskt så här långt. Slow cooking är underskattat, själv gjorde jag köttfärslimpa i Crock Pot:en i lördags, det blev perfekt!